28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • До 4 років в'язниці: в Житомирі судитимуть підлітків, які побили школярку

До 4 років в'язниці: в Житомирі судитимуть підлітків, які побили школярку

  • 27 травня, 2019 13:38
У Житомирі групі підлітків, яких обвинувачено у побитті учениці місцевої школи, загрожує до 4-х років позбавлення волі. Про це повідомляє прокуратура Житомирщини.

"Установлено, що група осіб, серед яких три старшокласниці місцевих шкіл, дві семикласниці гімназії та першокурсниця Житомирського медичного інституту, у лютому 2019 року побили ровесницю", - інформує відомство.

Зазначається, що дівчину завели на пустир між житловими будинками і побили. Потерпіла, прикриваючи обличчя руками, намагалася вирватися від кривдників, однак її силоміць утримували. 

За інформацією прокуратури, унаслідок побиття потерпілій дівчині були завдані тілесні ушкодження, від яких тривалий час довелося лікуватися у медичному закладі.

Наразі прокуратурою області у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 КК України стосовно чотирьох осіб обвинувальний акт затверджено та скеровано до суду.

Також, у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 КК України, стосовно ще двох учениць 7-го класу, які не досягли віку кримінальної відповідальності, до суду скеровано клопотання про застосування до них примусових заходів виховного характеру.

Справу розглядатиме Богунський районний суд м. Житомира, публічне обвинувачення здійснюватиме прокуратура області.

Нагадаємо, в соцмережах на початку лютого з'явилося відео, на якому кілька дівчат з Житомира б'ють іншу дівчину. Поліція встановила особи всіх дійових осіб і за фактом хуліганства почала досудове розслідування.
Поділитись

Новини по темі: