20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Бійка школярок у Житомирі: поліція знайшла всіх учасниць конфлікту, відкрите кримінальне провадження

Бійка школярок у Житомирі: поліція знайшла всіх учасниць конфлікту, відкрите кримінальне провадження

  • 7 лютого, 2019 13:53
  • 1
6 лютого у соціальній мережі з’явилось відео бійки неповнолітніх дівчат з Житомира. Поліція встановила особи всіх дійових осіб, за фактом хуліганства розпочате досудове розслідування.

Про це "Журналу Житомира" повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Попередньо з’ясовано, що конфлікт виник між двома неповнолітніми школярками, згодом у нього втрутились й інші дівчата. Бійка стала результатом цього конфлікту. На даний час встановлено, що потерпілою є 15-річна житомирянка, яка перебуває під опікою бабусі. Упродовж дня сьогодні, 7 лютого, поліцейські продовжуватимуть спілкуватися з дівчиною", - інформує поліція.

Іншими учасниками конфлікту є троє жительок Житомира віком від 13 до 16 років. Усі вони навчаються у різних навчальних закладах міста.

З дівчатами продовжують працювати поліцейські ювенальної превенції. Вирішується питання про притягнення їх батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП).

Нагадаємо, вчора в соцмережі опублікували жорстоке відео, на якому декілька дівчат б'ють іншу дівчину. За даними поліції, батьки дівчини, яка била школярку, зараз знаходяться закордоном на заробітках.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

10 лютого, 2019 11:34:28

Троє жительок???? А як ті, що спостерігали? Вони не співучасники вже?