20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області за жорстоке вбивство судитимуть двох чоловіків. Їм загрожує довічне ув'язнення

У Житомирській області за жорстоке вбивство судитимуть двох чоловіків. Їм загрожує довічне ув'язнення

  • 28 березня, 2019 14:54
У Житомирській області судитимуть двох осіб, які вбили жителя Хмельниччини та заволодіння його авто. Обом «світить» від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

«Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачені – двоє осіб, неодноразово судимий за скоєння корисного майнового злочину 29-річний житель Житомирщини та його поплічник, 29-річний житель Одеської області, з метою власної наживи, скоїли умисне вбивство жителя Хмельницької області», - розповіли в прокуратурі Житомирської області.

Встановлено, що під надуманим приводом поїздки до Житомира, спільники зупинили на виїзді із Миколаєва автомобіль під керуванням 34-річного жителя Хмельниччини, який повертався із Бердянська на придбаному автомобілі марки БМВ іноземної реєстрації додому.

Уже їдучи в салоні авто, у зловмисників виник злочинний умисел, направлений на умисне вбивство водія з корисливих мотивів, з метою заволодіння його автомобілем.
 

«Під час чергової зупинки «вдячні» пасажири пригостили водія кавою, додавши до неї психотропних ліків, унаслідок чого він заснув. Тоді спільники зв’язали водія та привезли його на околицю Коростишева, де, прив’язавши до шиї камінець, викинули у водойму, що в урочищі «Каньйон», а самі заволоділи чужим автомобілем», - зазначають у прокуратурі.


Як повідомляв «Журнал Житомира», викрадена машина була продана, а виручені кошти зловмисники витрачали на свій розсуд.

На час досудового розслідування обом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Справу розглядатиме Коростишівський районний суд, прокуратура області здійснюватиме публічне обвинувачення.
Поділитись

Новини по темі: