29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • В житомирському парку вівчарки покусали молодого чоловіка. Поліція розпочала перевірку. ФОТО

В житомирському парку вівчарки покусали молодого чоловіка. Поліція розпочала перевірку. ФОТО

  • 23 лютого, 2019 12:44
У Житомирі на Старому бульварі молодого чоловіка покусали дві вівчарки. Потерпілий Ігор Симонов отримав травми стегна, гомілки та руки і звернувся до травмпункту, після чого написав заяву до поліції.

Про такий випадок, який трапився у людному місці «Журналу Житомира» розповів сам потерпілий. Він стверджує, що собак на нього нацькували господарі, коли він проходив повз.

У своєму дописі у соцмережі житомирянин розповів, що собаки були на вільному вигулі й одразу напали, при цьому власники майже не діяли, а тому вівчарки встигли кілька разів вкусити чоловіка.
 

«21.02.2019 року на мене нацькували двох собак породи вівчарка. Подія сталась на Старому бульварі (третьому) близько басейну ДЮСШ. Собаки були на вільному вигулі і одразу на мене напали, коли я проходив повз.

Власники тварин майже не діяли, тому собаки встигли вкусити мене за стегно, гомілку та руки. Мені довелось звернутися до травмпункту для отримання допомоги. Власників цих собак досі не знайдено. Прошу розголошення цього випадку для безпеки житомирян!», - написав у соцмережі Ігор Симонов.


У поліції журналісту Житомир інфо підтвердили інформацію про дану подію.

«Така заява до Житомирського відділу поліції дійсно надійшла, це було 22 лютого. На даний момент вона належним чином зареєстрована та розпочаті відповідні перевірки», - прокоментували в прес-службі ГУНП в Житомирській області.
 

На Михайлівській напала зграя собак


Нагадаємо, у жовтні 2018 року на Михайлівській у Житомирі безпритульний пес вкусив жінку.

«Сьогодні, повертаючись з роботи та прямуючи додому по Михайлівській, на мене напала зграя собак, очевидно, голодних, які погризли мені сумку і вкусили за ногу», – написала жінка у соцмережі.

Пізніше Ірина розповіла, що до медзакладу вона не зверталася, оскільки, на щастя, рани від укусу в неї немає: запобігти травмуванню допомогли чоботи з високими халявами і штани. Слід від зубів залишився на жіночій сумочці.








Поділитись

Новини по темі: