25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Пограбування в Житомирській області: бандити проникали в помешкання і вимагали у жінок гроші

Пограбування в Житомирській області: бандити проникали в помешкання і вимагали у жінок гроші

  • 12 лютого, 2019 18:22
В селі Дубрівка Баранівського району Житомирської області невідомі здійснили розбійний напад на помешкання бухгалтера місцевого лісопромислового господарства. Про це повідомляє УНН з посиланням на правоохоронні органи.

Четверо невстановлених чоловіків у масках, розбивши вікно проникли до приватного будинку. Там вони напали на господарку помешкання, жінку 1971 року народження, яка працює бухгалтером у місцевому лісгоспі.

Зловмисники погрожували жінці пістолетом та били її. Грабіжники вимагали віддати їм гроші та цінні речі. Врешті зірвавши з шиї жінки золотий ланцюжок нападники покинули будинок.

Також на Житомирщині стався ще один розбій - невстановлені особи в масках скоїли напад на пенсіонерку в її ж помешканні.

Троє нападників проникли до будинку жінки через вікно. Вони напали на 75-річну пенсіонерку, побили її та зв’язали електричним дротом. Після цього зловмисники почали вимагати гроші та інші цінності. Їм вдалося заволодіти золотими сережками та грошима у сумі близько двох тисяч гривень.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 187 КК України – розбій.
Поділитись

Новини по темі: