16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі чоловік спробував відкупитися від поліції за 100 тисяч гривень і був затриманий. ФОТО

У Житомирі чоловік спробував відкупитися від поліції за 100 тисяч гривень і був затриманий. ФОТО

  • 16 січня, 2019 14:27
16 січня детективи Головного управління Нацполіції затримали у Житомирі чоловіка, який пропонував хабар слідчому та його керівникові, щоб уникнути кримінальної відповідальності.

Як розповіли "Журналу Житомира" в ГУ Нацполіції Житомирської області, затриманий 45-річний чоловік є фігурантом у кримінальному провадженні, відкритому за фактом заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження.

"Під час візиту до Житомирського відділу поліції чоловік у службовому кабінеті слідчого у присутності заступника керівника відділу поліції – начальника слідчого підрозділу пропонував хабара у розмірі 100 тис. гривень за уникнення кримінальної відповідальності та передачі вилученого у нього майна", - інформує поліція.

В подальшому чоловік передав частину запропонованого, а саме 1000 доларів США. Його дії було відповідно зафіксовані детективами ГУНП спільно з працівниками Житомирського Управління внутрішньої безпеки.

Попередня правова кваліфікація події ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка  або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.





Поділитись

Новини по темі: