20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі спіймали злочинців, які нападали на водіїв таксі

  • 8 січня, 2019 12:23
З початку року у Житомирі на двох водіїв служб таксі невідомі особи вчинили напади. У першому випадку від дій нападників постраждав 53-річний таксист, якого пасажири скерували на околицю Житомира.

За інформацією ГУНП Житомирщини, зловмисники зв'язали чоловіка, викрали близько 2 тисяч гривень і залишили на вулиці, поїхавши на його машині. Автомобіль чоловік згодом виявив на одній з житомирських вулиць.

Уже наступного дня ще один таксист заявив про схожу історію. Двоє пасажирів, яких він підібрав у місті, наказали зупинити машину у безлюдді і накинулись на керманича, погрожуючи та намагаючись заволодіти грошима. Однак водій зумів учинити опір розбійникам і ті втекли ні з чим. 
 

"Ми детально проаналізували записи камер відеоспостереження, розміщених у центрі міста, де до автівок таксі сідали підозрювані пасажири. Серед інших здійснених заходів була й перевірка раніше судимих осіб. У результаті нам швидко вдалося встановити, що до вказаних нападів можуть бути причетні двоє жителів обласного центру 32-х і 40 років", - повідомив начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока. 


4 січня обидва були затримані працівниками поліції. Про чоловіків відомо, що вони наркозалежні, а один із них й нині притягується до кримінальної відповідальності за збут наркотиків. 

7 січня Богунським районним судом м. Житомира обом підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту на 60 діб без права внесення застави. За чинним законодавством чоловікам може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: