27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирська прокуратура пояснила чому директор інтернет-клубу «Клубок» утримується за гратами

Житомирська прокуратура пояснила чому директор інтернет-клубу «Клубок» утримується за гратами

  • 20 лютого, 2011 23:31
Прес-служба прокуратури в Житомирській області пояснила «Журналу Житомира» чому директор комп'ютерного клубу«Клубок» Дмитро Камінський досі за гратами.

"Прокуратурою міста Житомира проводиться досудове слідство у кримінальній справі, порушеній 27.01.2011 року по частині 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України щодо директора Інтернет-клубу «Клубок» у м. Житомирі." - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомив прокурор Житомира Ілля Титарчук, 28 січня 2011 директор інтернет-клубу був затриманий в якості підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Умисне  заподіяння  працівникові правоохоронного органу чи
його  близьким  родичам  побоїв,  легких  або  середньої  тяжкості тілесних   ушкоджень   у  зв'язку  з  виконанням  цим  працівником службових обов'язків). У зв'язку з цим 31 січня 2011 рішенням Корольовського районного суду Житомира відносно директора обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

За результатами досудового слідства, 3 лютого 2011 директору було пред'явлено обвинувачення за частиною 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

9 лютого 2011, постановою колегії суддів палати з кримінальних справ апеляційного суду Житомирської області, було скасовано рішення Корольовського районного суду м.Житомира (від 31.01.2011 року) про те, що директору Інтернет-клубу, підозрюваному в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту, а матеріали були направлені на новий судовий розгляд до того ж суду іншому судді.

Таким чином, уявлення про запобіжний захід у вигляді взяття під варту залишилося не розглянутим по суті.

За рішенням Корольовського районного суду м. Житомира від 18 лютого 2011, директору інтернет-клубу «Клубок» обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з 28.01.2011 року.

На даний час досудове слідство триває.
Поділитись

Новини по темі: