20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • В Житомирі порушено кримінальну справу за фактом розбійного проникнення в житло депутата

В Житомирі порушено кримінальну справу за фактом розбійного проникнення в житло депутата

  • 29 жовтня, 2008 10:58
Кримінальну справу за фактом розбійного проникнення в житло депутата міської ради Володимира Семенистого порушено в Житомирі.

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України в області Сергій Талько, увечері 26 жовтня до міліції надійшло повідомлення від дружини В.Семенистого. За словами потерпілої, цього дня близько 21 години до її помешкання через незачинені двері увірвалися двоє молодиків у масках. Вони, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи грошима та коштовностями. Самого господаря в цей момент вдома не було.

Сергій Талько зауважив, як тільки це повідомлення було отримано, у лічені хвилини на місце події прибула слідчо-оперативна група Корольовського райвідділу, а також слідчо-оперативна група УМВС. До проведення огляду місця події, першочергових слідчо-оперативних дій та обшукових заходів було залучено оперативні підрозділи УМВС та Корольовського РВ. Очолювали їх керівники оперативних підрозділів УМВС.

Наразі Корольовським райвідділом УМВС України в області порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 (розбійний напад, поєднаний із проникненням у житло з використанням вогнепальної зброї).

Особи нападників наразі не встановлені. Триває розслідування. З метою розкриття злочину створена слідчо-оперативна група з працівників УМВС та Корольовського РВ. Дії правоохоронців направлені на встановлення осіб зловмисників та їхнє затримання.

За однією з версій, за словами чоловіка потерпілої Володимира Семенистого, у цьому випадку проглядається політичний підтекст, оскільки він є дупутатом Житомирської міської ради та очолює фракцію БЮТ.
Поділитись

Новини по темі: