24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Інтернет
  • Покупка автомобіля, запчастин, діагностика проблем з авто і ремонт в ЮРК Львів

Покупка автомобіля, запчастин, діагностика проблем з авто і ремонт в ЮРК Львів

  • 25 квітня, 2021 17:26
Купити машину, запчастини на неї, провести її діагностику, ремонт і відновлення цілісності й зовнішнього вигляду до початкового стану можна в ЮРК львів. Спеціалізований автоцентр представляє бренд виробника транспортних засобів Renault. При цьому практично на кожній точці продажу авто сервісна станція і відділ запчастин.

Про сервіс ЮРК

На ринку продажів транспортних засобів, запчастин і комплектуючих на них компанія ТзОВ «Ю.Р.К.» знаходиться понад 25 років. З них вже 20 років вона є офіційним дилером виробника Renault. У його дилерському центрі у Львові об'єднані кілька зон:

  • продаж автомобілів;
  • сертифікований фірмовий сервіс;
  • склад запчастин;
  • майстерня кузовного ремонту.


Компанія також є представників торгово-сервісного центру «Автоальянс», що спеціалізується на продажу запчастин на транспортні засоби та витратних матеріалів, в тому числі шин і акумуляторів. У його асортимент можна знайти практично все автотовари та аксесуари для машини. На території центру розташовується майстерня, де можна провести шиномонтаж коліс, замінити акумулятор і діагностувати проблему.

Специфіка сервісу ЮРК

Площа автомобільного центру дозволяє розмістити на ній весь модельний ряд автомобілів. Потенційні покупці можуть розраховувати на компетентні консультації від співробітників компанії щодо характеристик транспортних засобів і вибору відповідних запчастин на свою машину. Клієнти автоцентру можуть особисто випробувати автомобіль під час тест-драйву, що дозволить зрозуміти, чи підходить він людині, яка планує робити покупку, чи ні.

Додаткові послуги в ЮРК

При відсутності фінансової можливості у потенційних покупців відразу ж оплатити вартість автомобіля, їм підбирається відповідні під їх характеристики та запити кредитні або лізингові програми. Їм також надається допомога в оформленні страховки придбаного транспортного засобу.

Спектр послуг ЮРК

У компанії можна придбати автомобільні шини, акумулятори та запчастини на машини різних моделей і року випуску. Власники транспортних засобів можуть скористатися різноманітними послугами автосервісу, в рамках яких проводиться діагностика, заміна запчастин, вузлів і агрегатів, а також витратних матеріалів. Їм також доступні професійні послуги кузовного ремонту і фарбування автомобіля.

Висновки

Звернувшись в автоцентри ТзОВ «Ю.Р.К.» можна проконсультуватися щодо вибору машини, стати учасником тест-драйву й отримати допомогу в оформленні угоди. Тут також можна придбати запчастини та скористатися діагностичним і ремонтним сервісом.

Поділитись

Новини по темі: