18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Існують чохли майже для всього

  • 9 квітня, 2021 18:15

Чохломанія мобільних телефонів так глибоко поширилася в нашу реальність та повсякденність, що скоріше за все більшість з нас майже відразу згадають про “чохол для мобільника”, якщо хтось запитає з чим у нас асоціюється слово “чохол”.

Так, скоріше за все в свідомості спершу промайне образ чохла для мобільного телефону, а вже потім і щось інше. На запит “чохол”, Гугл в перших результатах своєї видачі підкидає запитувачу оголошення продавців чохлів для телефонів - це не дивно, це тренд останнього десятиліття, адже сьогодні буде важко знайти людину, яка б не користувалася мобільними гаджетами, а серед таких користувачів відсоток тих, хто не користується чохлами та захисними екранами, плівками, для своїх гаджетів, буде зовсім невеличким.

Що ж, чохли існують не лише для гаджетів, а майже і для всього іншого. Можливо в цій статті деякі з наведених чохлів стануть для вас цікавим відкриттям.

В Україні, як і у світі, багато людей займаються спортом. Якісь види спорту популярніші за інші, і громадяни України здебільшого цікавляться та практикують ті види спорту, які популярні серед більшості населення Землі: футбол, баскетбол, волейбол, теніс, хокей, легка атлетика, бокс, біатлон тощо. Майже кожне спортивне знаряддя для цих видів спорту має свій спеціальний чохол, сумку, футляр...

Чохли-сумки для м’ячів однакові майже для всіх видів спорту з м’ячами. Є чохли для одного м’яча, а є і для декількох.


Чохол Wilson для баскетбольного м’яча

 

Такі види спорту, як бейсбол, крикет, а з ними і лакрос більшість українців бачило лише по телевізору, або в інтернеті. А для знарядь гри в ці види спорту також існують чохли. Біти для бейсболу та крикету, кроси (сітка на довгій ручці) для лакросу чохляться для зберігання та транспортування в щось аналогічне чохлу для хокейної ключки.


Чохол для хокейної ключки Staill 

 

Спортивна стрільба з лука в Україні популярна трішечки, але хоч і трішечки, а у нас є і власний олімпійський чемпіон в цьому виді спорту - Віктор Рубан. Як і інші знаряддя луки та стріли теж потребують чохли.


Чохол-сумка для луку Legend

 


Сагайдак для стріл Legend

 

Для гвинтівок, пістолетів, арбалетів також існують сумки і чохли. Чохол для арбалету має досить забавний вигляд.

 


Чохол для арбалету

 

Чохли для риболовного знаряддя, в першу чергу для вудочок, це не така вже і новина, а ось чохол для котушки на спінінг  - це вже цікавіше.

 


Чохол для котушки на спінінг Abu Garcia


Здебільшого чохли та сумки повторюють форму та розміри того для чого вони призначені. І виходить, що чохли є не лише для мобільних телефонів, а майже для всього, починаючи від знайомих нам чохлів для ключів (ключниця) і, мабуть закінчуючи чохлами для автівок, яхт, літаків та будинків, чохли для останніх виготовляються на спецзамовлення.

Поділитись

Новини по темі: