25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

LNZ Group - лідер агропромислового холдингу в Україні

  • 15 січня, 2020 22:24
Однією з провідних компаній у сфері вертикально-інтегрованого агропромислового холдингу є компанія LNZ Group. Організація працює в сфері торгівлі посівним матеріалом та активно розробляє засоби захисту рослин. Співробітники компанії спеціалізуються й на вирощуванні технічних та зернових культур. Ще однією галуззю роботи LNZ Group є тваринництво. Компанія користується популярністю як торговець зерном.

На даний момент компанія розробляє нові технології агровиробництва, насінництва та дистриб’юції. Працівниками цієї організації щороку обробляється не менше 80 тисяч гектарів землі. В складі цієї організації знаходиться 33 агрофірми, які мають хорошу репутаці. Серед користувачів та партнерів. Гордістю компанії є власний кукурудзяний завод, підприємство з виробництва різних видів насіння. Великим досягненням можна вважати наявність п’яти логістичних центрів та власного митного складу.

Український агрохолдинг сьогодні є одним з найкращих в світі партнером для компаній-селекціонерів. Серед них є такі як: Bayer, Limagrain, Syngenta та багато інших шанованих у всьому світі організацій. 

Саме ця організація відкрила для українського ринку всесвітньо відомий бренд DEFENDA, який спеціалізується на розробці засобів захисту рослин генеричного походження. Дізнатися більше про лінійку даної продукції можна на офіційному сайті компанії.

Ще одним кроком у розвитку агрохолдингу України став бренд UNIVERSEED, робота якого полягає в випуску зернових та силосних кукурудзяних гібридів. Ця співпраця стала вигідною для обох сторін та дозволила українському ринку зробити великий ривок вперед, показавши себе всьому світу перспективним партнером, який має хорошу сировину та грамотних спеціалістів.

Не варто забувати і про співпрацю із таким брендом як Legend seed. Результатом роботи став вихід на український ринок бренду кукурудзяного гібридного насіння як власної торгової марки. Договір говорить про те, що Україна отримала унікальний шанс стати дистриб’ютором компанії Bayer, яка широко відома у всьому світі.

Портфоліо бренду налічує багато досягнень, які заслужені роками плідної праці, старань, зустрічей, договорів, вкладів, пошуків. Більше дізнатися про компанію можливо, перейшовши за посиланням на офіційний сайт представника. Саме там розміщено і портфоліо.
Поділитись

Новини по темі: