18 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Вітання з фронту, щирі побажання та відзнаки за професіоналізм – у Житомирі пройшли урочистості до Дня газовика

Вітання з фронту, щирі побажання та відзнаки за професіоналізм – у Житомирі пройшли урочистості до Дня газовика

Новини компаній
  • Фото: ТОВ «Газорозподільні мережі України»
  • 8 вересня, 2023 18:16

У другу неділю вересня відзначають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Цьогоріч, це ювілейний 30-тий день газівника у Незалежній Україні, другий в умовах повномасштабного вторгнення. 

У час неспокійного воєнного сьогодення особливо важливо продемонструвати вдячність самовідданим професіоналам. Саме тому, напередодні професійного свята, Житомирська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» провела урочистий захід для своїх працівників, аби подякувати за професійну, віддану та сумлінну працю. 

Першим своїх колег привітав керівник Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Сергій Скиба.

«Ми є частиною великої родини НАК «Нафтогаз України». Незважаючи на важкі часи для усієї країни і нашої галузі зокрема, я переконаний, що ми будемо з честю та гідністю виконувати свою роботу, забезпечувати 370 тисяч споживачів Житомирщини блакитним паливом, працювати на Перемогу разом з обласною та міською владою», — Сергій Скиба.

Виразити свою повагу до професіоналів приїхав член правління ТОВ «Газорозподільні мережі України» Сергій Мінін.

«Ми разом виконали дуже важливу справу — повернули в управління держави газорозподільну систему Житомирської області. Я пишаюся, що зараз знаходжуся з вами — людьми, які тримають енергетичний фронт. Ваша справа — надважлива!» — Сергій Мінін.

На захід завітали представники керівництва області та міста. Перший заступник начальника обласної військової адміністрації Наталія Остапченко подякувала працівникам критичної інфраструктури, які роблять значний вклад в підтримку економіки та енергетичної безпеки регіону.

Сергій Кондратюк, заступник Житомирського міського голови, наголосив на важливість та водночас складність роботи газовиків у воєнний період. Та наголосив на важливості співпраці усіх енергетиків задля злагодженого проходження опалювального сезону усіх енергетиків.

Найбільш зворушливими стали вітання від колег, які замінили робочу форму газівника на військову та виконують завдання на вогневих рубежах. Адже саме завдяки нашим Захисникам та Захисницям працівники критичної інфраструктури можуть щоденно виконувати свою роботу. 

Нагадаємо, що з 1 вересня, розподіляти газ у Житомирській області розпочала Житомирська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Майже 2 тисячі працівників, у штатному режимі, забезпечують безперебійний та безаварійний розподіл газу усім категоріям споживачів області.

Поділитись

Новини по темі: