8 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Компанія мільйонера Буткевича відкрила на Житомирщині новий щебеневий завод

Компанія мільйонера Буткевича відкрила на Житомирщині новий щебеневий завод

  • Фото: facebook.com/bgv.com.ua
  • 28 вересня, 2022 16:22

Компанія BGV Group Management запустила в Житомирській області новий щебеневий завод. Орієнтовні інвестиції у розвідку та запуск потужностей підприємства сягають близько 22 млн доларів, повідомляє пресслужба компанії.

"ТОВ "Гранітний кар’єр" — одне з найсучасніших підприємств в Україні, яке спеціалізується на виробництві щебеневої продукції. Завод було добудовано та введено в експлуатацію вже під час війни, забезпечивши до 200 робочих місць у регіоні", — наголошують в BGV Group Management.

Компанія веде свою промислову діяльність на базі Жеревського родовища площею 63,2 га, що в Коростенському районі.

Підприємство закупило повністю новий парк техніки від провідних виробників. ТОВ "Гранітний кар’єр" також має власну залізничну інфраструктуру з автоматизованою системою навантаження вагонів.

Річна потужність підприємства — понад 1,5 млн тонн переробленої гірничої маси.

"Наразі наша ціль — посилювати промислові потужності задля збільшення кількості виготовлення українського щебеню, який вже використовується партнерами для відновлення української інфраструктури", — зазначили в BGV Group Management.

 

BGV Group Management 

 

Засновник — Геннадій Буткевич. Відомий український бізнесмен, який посів 16-е місце серед 100 найбагатших українців у 2020 році за версією Forbes Ukraine з 415 мільйонами доларів.

Геннадій Буткевич — президент футбольного клубу "Полісся" Житомир.

Поділитись

Новини по темі: