26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • «Хліб Житомира» тримає ціни на довоєнному рівні й допомагає військовим

«Хліб Житомира» тримає ціни на довоєнному рівні й допомагає військовим

  • 9 червня, 2022 13:19

Хліб Житомира – потужне підприємство галузі, що забезпечу житомирян, а також жителів Житомирської області та прилеглих міст свіжим, запашним хлібом уже понад 40 років: першу хлібину на нашому виробництві було виготовлено наприкінці грудня далекого 1981 року.

Сталося так, що на сьогодні це єдине підприємство хлібопекарської галузі такого масштабу, що продовжує працювати в місті Житомир. Сьогодні асортимент ТМ "Хліб Житомира" налічує понад 100 найменувань продукції, якими щодня ласують житомиряни.

Як і у кожного українця, життя підприємства докорінно змінилось 24 лютого 2022 року. Хліб Житомира стикнувся з величезною кількістю викликів та випробувань, як то логістичні та транспортні труднощі, відсутність сировини та палива, окремої уваги варта проблема доставки продукції до регіонів, що перебували під тимчасовою окупацією або були безпосередньо наближені до лінії фронту.

Але життя триває, "Хліб Житомира", як і вся Україна, вже оговтався від першого шоку, і зумів переналаштувати виробничий та логістичний процеси відповідно до нових непростих умов. Тож сьогодні підприємству вдається успішно долати виклики, пов'язані з воєнним станом: вже повертаються в асортимент ті позиції, що були тимчасово зняті з виробництва через відсутність сировини, та більше – "Хліб Житомира", попри непрості часи, зміг потішити своїх споживачів одразу декількома новинками. До речі, їх вже встигли скуштувати наші захисники, що сьогодні мужньо боронять країну: "Хліб Житомира" не лишився осторонь загальнодержавної ініціативи, і регулярно передає свою продукцію українським воїнам на волонтерських засадах.

А ще підприємство, як справжній лідер галузі в регіоні, з розумінням ставиться до непростих умов, у яких сьогодні живуть українці, і утримує свою цінову політику на тому рівні, що діяв у мирні часи, незважаючи на суттєве здорожчання як сировини, так і паливно-мастильних матеріалів.

Традиційно смачно з "Хліб Житомира"!!!

Поділитись

Новини по темі: