29 березня, 2024
Ми в соцмережах

20 місць Житомира, де можна витратити 1000 від Зеленського

  • 16 грудня, 2021 15:33
Вже давно відома новина про рішення Кабміну надавати повністю вакцинованим громадянам 1000 гривень. Їх можна витратити на сфери, які зазнали найбільш негативного впливу під час карантину. До таких окрім подорожей, відноситься культура та розваги. Отож, на отримані кошти громадяни зможуть відвідати кіно чи театр, розважальний чи спортивний центр, книжковий магазин тощо.

Отримати кошти можливо через застосунок "Дія" вже з 19 грудня. Для цього потрібно оформити віртуальну картку в одному з банків-партнерів, зареєструватися в Дії, мати підтвердження повної вакцинації та подати заявку. На віртуальну картку мають бути надіслані кошти протягом 1-2 днів.
 

Список закладів Житомира, де можна буде використати свою 1000


Ці додаткові кошти стануть чудовою можливістю урізноманітнити свої будні та вихідні, відвідавши цікаві та корисні місця.

Кінотеатри. Серед таких кінотеатр "Україна", комунальний імені Івана Франка та "Мультиплекс". Кожне з цих місць має свою унікальну атмосферу. В кожному закладі показують світові прем’єри та надають можливість приємно та з комфортом провести вільний час.

Театри. Серед місць, де можна культурно збагатитися та доторкнутися до прекрасного - театр імені Івана Кочерги та театр ляльок, де можна чудово провести час зі своєю дитиною. Сюди ж можна віднести місцеву філармонію, в який виступають найкращі музиканти та співаки зі всіх куточків країни.

Книжкові магазини. Для любителів проводити час за прочитанням книги, є можливість поповнити свою бібліотеку. В місті представлена велика кількість книгарень, кожна з яких представляє широкий спектр літератури різних видів. Серед них: магазин "Знання", відома серед містян "Зелена Палатка", Book Club.

Фітнес-центри. Люди, які ведуть активний та здоровий спосіб життя, були вкрай розчаровані закриттям фітнес-центрів під час карантину. Зараз їм надається можливість надолужити втрачене. В Житомирі це можливо зробити в Арена, Clubnika Fitness, Lime, Impulse, SportFit та в інших спортзалах. До цього списку можна додати йога-центри: Namaste, Shanti, Yoga&Fly-Yoga.

Музеї. Саме час поповнити свої знання та надихнутися культурою, відвідавши житомирські музеї. Краєзнавчий музей, музей космонавтики, літературний музей, меморіальний музей Сергія Корольова – цим закладам є що показати. Серед цікавих місць Житомира варто відмітити Gnatyuk Art Centre.

Покрокова інструкція, як подати заявку на отримання тисячі гривень за вакцинацію - за посиланням.
Поділитись

Новини по темі: