26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі готуються підвищити тарифи на опалення

  • 24 грудня, 2020 8:51
Комунальне підприємство "Житомиртеплокомуненерго" має намір переглянути розмір тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води. Про це йдеться в оголошенні, опублікованому 22 грудня на сайті Житомирської міської ради.
 

"Керуючись п.2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Мінрегіону України від 05.06.2018 № 130 підприємство доводить до відома споживачів інформацію про намір змінити тариф на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії для всіх груп споживачів", – повідомляє "Житомиртеплокомуненерго".


Зазначається, що потреба у коригуванні діючих тарифів виникла у зв’язку із зростанням з 1 січня 2021 року вартості постачання та розподілу природного газу та вартості розподілу електроенергії.

"Питома вага природного газу та електроенергії в тарифах складає 76,8%, що значно впливає на розмір встановлених тарифів, тому виникає необхідність у зміні розміру тарифів на теплову енергію, послугу з постачання теплової енергії для усіх категорій споживачів", – зазначили в ЖТКЕ.


З наведених таблиць стало відомо, що для населення та бюджетних установ вартість 1 Гкал має зрости на 12,2-13,1%.
 

Діючі та запропоновані тарифи для населення


Діючі та запропоновані тарифи для бюджетних установ

Поділитись

Новини по темі: