19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • РГК і TARTARINI уклали контракт на поставку обладнання для заводу RGC PRODUCTION

РГК і TARTARINI уклали контракт на поставку обладнання для заводу RGC PRODUCTION

  • 9 грудня, 2019 17:24

09 грудня 2019 року, Київ. Регіональна Газова Компанія уклала прямий контракт на поставку газорегуляторного обладнання з провідним світовим виробником TARTARINI. Використання преміальних італійських комплектуючих в інноваційному виробництві на заводі RGC PRODUCTION у Львові гарантує дотримання міжнародного стандарту якості ISO 9001: 2015 року, високі експлуатаційні характеристики і надійність його продукції - газорегуляторних пунктів.

Контракт між РГК і TARTARINI, провідним світовим виробником газорегуляторного обладнання, був підписаний 6 грудня 2019 року в Болоньї. Угода передбачає прямі закупівлі італійських комплектуючих для виробництва на заводі RGC PRODUCTION у Львові, яке набирає обертів. Завод випускає сучасні шафові газорегуляторні пункти, і першочергово націлений на забезпечення потреб українського ринку, де через знос необхідна заміна 20 тис. регуляторних пунктів. Завершується також підготовка до виходу на міжнародні ринки.

«У зв'язку з виходом нашого заводу на проектну потужність необхідно розширення лінійки постачальників. Прямий контракт з TARTARINI забезпечує наше інноваційне виробництво регуляторами і клапанами преміальної якості. Така синергія забезпечує високі експлуатаційні характеристики і надійність нашої продукції у відповідності з європейськими стандартами», - сказав операційний директор РГК Олексій Тютюнник.

Завод RGC PRODUCTION з випуску сучасних ШГРП відкритий у Львові навесні 2019 року. Його високотехнологічна продукція необхідна для регулювання і підтримки стабільного тиску природного газу в розподільних мережах.

Компанія TARTARINI входить в міжнародну корпорацію EMERSON Process Management. Головний офіс і основне виробництво розміщені в Болоньї, Італія. Серед партнерів TARTARINI такі компанії як RWE, E.On, Snam.

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, що надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу. Клієнтами компанії є постачальники газу в 16 регіонах країни, а також 19 газорозподільних компаній, які обслуговують 250 тис. км газопроводів і 8 млн побутових споживачів газу.

Теги:
Поділитись

Новини по темі: