24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Стенди для кабінетів

  • 10 березня, 2016 14:50

Важливість стендів у кабінет незаперечна. Кожен з вас пам’ятає такі стенди у кожному шкільному кабінеті незалежно від предмету.

Стенди в кабінет фізики були з фотографіями видатних науковців в галузі фізики, найголовніші теореми, що використовувалися на протязі усього навчального періоду, складні формули, історичні події, що вплинули на розвиток цієї науки.

Стенди в кабінет хімії відрізнялися тим, що завдяки їм можна було швидко обрахувати валентність або ж пригадати всю таблицю Мендєлєєва.

Стенди в кабінет історії ви могли прочитати цікаві та важливі історичні події, про які потрібно завжди пам’ятати, повідомляє https://kraina-stendiv.com.ua/shop/.

Стенди в кабінет української мови та літератури – це обов’язково портрет Тараса Шевченко, а інколи і багатьох інших письменників та літературних діячів: Івана Франка, Лесі Українки, Григорія Сковороди, Михайла Коцюбинського, Михайла Грушевського та багатьох інших.

В будь-якій школі стенди в кабінет географії були з картою України та Світу, до того ж різної направленості: ландшафтні, загально географічні, геологічні, кліматичні, політичні і т.п.

Стенди в кабінет біології розповіли про будову рослин і тварин, як виглядає скелет людини, яким чином функціонує кожна частина тіла будь-якої живої істоти.

Стенди в кабінет іноземної мови допомагали швидко пригадати складні дієслова та основні правила граматики.

Поділитись

Новини по темі: