19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомир має ліміти на газ для опалення будинків до 20 грудня

  • 16 грудня, 2008 21:02
Житомир має ліміти на газ для опалення будинків до 20 грудня. Про це повідомив заступник міського голови Едуард Кругляк. Чи отримає Житомир ліміти в подальшому – напряму залежить від стану розрахунків за спожитий природний газ.

Е.Кругляк зазначив, що за дорученням міського голови Віри Шелудченко продовжується робота по підключенню житлових будинків до централізованого гарячого водопостачання. Станом на 15 грудня до 145 житлових будинків централізовано подається гаряча вода.
Виконавчий комітет міської ради звертається до всіх житомирян з переконливим проханням погасити заборгованість за житлово-комунальні послуги і нагадує, що оплату за отримані послуги необхідно здійснювати вчасно.

Без своєчасної і сумлінної оплати житомирянами житлово-комунальних послуг гарантувати стабільність подачі у будинки тепла й гарячої води буде неможливо.

На апаратній нараді міський голова Віра Шелудченко дала доручення вжити заходів по своєчасній оплаті працівниками виконавчих органів міської ради за надані житлово-комунальні послуги та забезпечити погашення заборгованості. Щомісячно буде аналізуватися робота у даному напрямку.
Поділитись

Новини по темі: