Днями Житомирських десантників частували свіжою піцою. Щоб нагодувати бійців «Пепероні» киянин Віталій Колошиць проїхав сотні кілометрів, а готував піцу просто неба у власній печі, яку привіз із собою.
Про це повідомляє Служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України.
«Свій проєкт я назвав «Military Chef». Це моя власна ініціатива. Ідея цього проэкту виникла в мене ще на початку 2023 року. Я довго думав як можу допомогти ЗСУ та своїй країні, як можу застосувати те, що вмію якнайкраще? І ось тоді з’явився мій проєкт», – розповідає Віталій.
95-та бригада ДШВ стала для Віталія першою бригадою, яку він відвідав на передовій. Чоловік розповів, що звернуся до нас перших, адже саме десантників, які завжди на гарячих напрямках, хотів пригостити першими.
«Я хочу, щоб мій проєкт, став мотивацією для українців. Потрібно більше допомагати ЗСУ, ми не маленькі люди, кожен з нас може зробити велику справу, - каже Віталій. - Ти можеш створити свій проєкт, який буде допомагати армії, навіть якщо це просто для підняття бойового духу».
Сам кухар говорить, що він хотів би підняти настрій воїнам: «Я ніяк не допоможу їм перемогти, я не привіз їм гаубицю чи якусь новітню зброю, але я надіюся, що зможу підняти їм настрій своєю піцою. Хай це буде знаком для хлопців, що в тилу про них пам’ятають, і хочуть зробити максимально все для того, щоб їм хоча б на секунду стало смачніше та веселіше».