23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Афіша
  • Репертуар Житомирського кінотеатру ім. І. Франка до 7 квітня

Репертуар Житомирського кінотеатру ім. І. Франка до 7 квітня

  • 3 квітня, 2011 13:09
4 фільми пропонує подивитися на цього тижня кінотеатр ім. І. Франка.

Вартість квитків:
для дітей - 10 грн.,
студентів - 18 грн.
дорослих - 20 грн.

Адреса кінотеатру: вул. Михайлівська, 10а
Телефон кінотеатру: (0412) 47-50-81



Альфа і Омега: ікласта братва


Омега - вовк, далекий від вищих кіл. Він мріє познайомитися з найпопулярнішою вовчицею в зграї - Альфою. І ось доля підкидає йому непоганий шанс - працівники заповідника відправляють їх в Айдахо. Вовку і вовчиці доведеться об'єднатися, для того, щоб повернутися на свою батьківщину.
Час сеансів: 11.00,12.35


«Кохання-зітхання 3»

У сім'ї Голубєвих - знову стихійне лихо. Без попередження до них нагрянула теща - витончена любителька музики та поезії. А за нею свекор - бравий полковник, простий як Статут Збройних сил. Хоча з часу весілля пройшло майже п'ятнадцять років, мама Марини, як і раніше недолюблює Андрія, а батько Андрія навіть не приховує, що мріяв про іншу невістку. А вже коли люди похилого віку стикаються один з одним - це грім і блискавка! І як завжди, в найбільш складний момент на порозі з'являється професор Коган, фахівець із вирішення сімейних проблем.
Час сеансів: 16.00


«Викрутаси»

Слава Колотілов, простий шкільний вчитель з сонного приморського містечка з небанальним назвою «Пальчики», приїхав підкорювати Москву з рукописом роману в руках, а підкорив ... красуню Надю. Вже наближається весілля, ресторан замовлено та гості запрошені, але чіпкі Пальчики не дають Славі вирватися до судженої, підлаштовуючи низку «непереборних обставин». Ось і доводиться викручуватися Славі, розповідаючи Наді по телефону небилиці про страшні події і катастрофах. А в далекій Москві в цей час Надя відбиває атаки свого колишнього залицяльника Дані, готового піти на будь-які викрутаси, аби повернути собі наречену ...
Час сеансів: 14.15

«Пол: Секретний материальчик»

Два англійськиї гіка відправляються на однк з найбільш значущих фанатських подій в області фантастики - конвент ComicCon в Америці. По дорозі, неподалік від відомої Зони 51, вони зустрічають втікача інопланетянина на ім'я Пол, який просить допомогти йому дістатися додому. Намагаючись врятуватися від урядових агентів, герої випадково викрадають жінку і наштовхуються на обкурену свідка аварійної посадки Пола на Землю.
Час сеансів: 17.50,19.40,21.30
Поділитись

Новини по темі: