20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Різні види суші та як їх обрати

  • 28 січня, 2020 21:23
Суші є традиційною стравою японської кухні, яка має у своєму складі рис, морепродукти та інші інгредієнти у вигляді фруктів, овочів, зелені та іншого. Така страва дуже смачна та корисна. Така страва є дуже смачною та корисною, оскільки в ній є необхідні нашому організму корисні вітаміни та мікроелементи.

Для того щоб скуштувати таку смачну та корисну страву не обов’язково іти до ресторану. Сьогодні можливо зробити замовлення просто додому або в офіс. Tsunami Sushi швидко та якісно готує найкращі в місті суші. На офіційному сайті представлений широкий вибір смакових поєднань.

На сайті https://tsunami.cv.ua/ нерідко проводяться акції та робляться спеціальні пропозиції, що робить замовлення страв ще приємнішим. Для приготування використовуються тільки свіжі продукти. Сушисти чітко дотримуються технологій приготування, завдяки чому страви мають неповторний смак. При здійсненні мінімального замовлення клієнт отримує безкоштовну доставку.
 

Види суші:

  • Нигиридзусі. Самий популярний різновид, який представляє собою продовгувату грудочку рису, покриту тонким шматочком начинки та присмачену васалі;
  • Гункан-макі. Виконані у формі овального рулету з додаванням норі. Це страва, яка насичена ікрою, натто або салатом з макаронів;
  • Макідзусі. Суші мають вигляд циліндра, який створюється за допомогою бамбукового килимка. Можуть загортатися у лист норі або омлет;
  • Футомакі. Представляють собою великі рулети, які начиняються двома-трьома видами інгредієнтів;
  • Хосомакі. Це тонкі рулети, що зазвичай мають лише один вид начинки;
  • Темакі. Крупні конусоподібні суші, які обгортаються норі та мають начинку, що «виливається». Їсти ї слід за допомогою рук, а не паличок;
  • Урамакі. Переклад означає «рулет навпаки», оскільки норі розміщаються всередині. Начинка оточує норі, далі рис з ікрою або кунжутом;
  • Осідзусі. Такі суші мають вигляд брусків, які зручно їсти;
  • Іниридзусі. Представлені у формі мішечка, який наповнений рисом;
  • Тірасідзусі. Подається тарілка з рисом, поверх якої насипається начинка;
  • Едомае тірасідзусі. Сирі інгредієнти викладаються поверх рису;
  • Гомокудзусі. Інгредієнти у сирому чи приготованому вигляді перемішаються з рисом;
  • Наредзусі. Очищена риба старанно засолюється за допомогою спеціальної методики. Після цього вона зберігається деякий час (від 10 днів до місяця). Далі занурюється у воду, в бочку з рисом. Суміш проходить спеціальну герметизацію. Вживається ще після шести місяців зберігання.
Поділитись

Новини по темі: