29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Відома спортсменка Юлія Єлістратова знайшла себе в кіно: вона зніметься у комедії «Одного разу у Житомирі»

Відома спортсменка Юлія Єлістратова знайшла себе в кіно: вона зніметься у комедії «Одного разу у Житомирі»

  • 4 січня, 2022 12:45
Зірка українського тріатлону, житомирянка Юлія Єлістратова вимушено зробила паузу у спорті та відкрила для себе кіно.

Наразі спортсменка бере участь в зйомках фільму "Скажені на волі". Про це вона розповіла в інтерв'ю "Сьогодні".
 

"Познайомилася з хлопцями з кінокомпанії Smart Movie. Я їх зацікавила як тренер акторів. І з задоволенням прийняла пропозицію передати свій спортивний досвід, свої навички нашим зіркам кіно. Щоб вони стали ще сильнішими та красивішими. І тішили глядачів. А пізніше генпродюсер компанії Володимир Горянський побачив, що я й сама можу знятися в кіно як актриса. Отже, тепер у мене буде абсолютно новий досвід. Зараз повним ходом йдуть зйомки "Скажених на волі", де я зіграю саму себе. У мене там роль тренера", – розповіла Юлія Єлістратова.


Ще одним фільмом, в якому зніметься житомирська спортсменка, стане кримінальна комедія "Одного разу у Житомирі".
 

"Це кримінальна комедія. У двох словах: є якийсь "рішала", який допомагає впоратися з будь-якими проблемами, будь-якого масштабу. І одного разу його покликали до Житомира. Де для нього стало величезною несподіванкою, що навіть така велика людина, як він – в атмосфері Житомира не може впоратися зі своїми завданнями. І там у мене буде цікава роль", – додала Юлія.


Нагадаємо, Юлію Єлістратову перед Олімпіадою в Токіо запідозрили у вживанні допінгу. Спортсменку усунули від участі в змаганнях. За словами Єлістратової, наразі розслідування продовжується і вона співпрацює з антидопінговими організаціями.
Поділитись

Новини по темі: