24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Директор житомирського водоканалу винен в аварії на КНС, але поки залишиться на посаді – Сухомлин

Директор житомирського водоканалу винен в аварії на КНС, але поки залишиться на посаді – Сухомлин

  • 29 грудня, 2021 16:22
Міський голова Житомира повідомив, що директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін винен в аваріях, що сталися на головній каналізаційній насосній станції.

Про це він сказав на пресконференції 29 грудня і додав, що керівник водоканалу поки залишиться на своїй посаді, бо зміна директора зупинить реконструкції підприємства.
 

"Була кадрова комісія, вона чітко прописала всіх причетних, чому сталася аварія і хто винен. Винні всі, і керівник підприємства теж. Догани були оголошені керівнику та головному інженеру. Звучало питання заміни керівника. Дуже просто змінити керівника. Але коли у тебе йдуть всі ці міжнародні проєкти, то зміна керівника, це приблизно на пів року зупинка проєкту. Ми це теж розуміємо, бо зі Світовим банком теж треба узгодити нову кандидатуру. Я не кажу, що цього рішення не буде прийнято, але поки що ні", - сказав Сергій Сухомлин.

 

Аварії на КНС


7 серпня на головній каналізаційній насосній станції Житомира сталася аварія, внаслідок якої стоки кілька днів зливали у річку.

Серія аварійних ситуацій продовжилася у вересні та жовтні.

За фактами забруднення водних об'єктів було відкрито кримінальне провадження.

У період аварійних ситуацій на КП "Житомирводоканал" навколишньому середовищу завдано збитків на загальну суму понад 30 мільйонів гривень.
Поділитись

Новини по темі: