18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У водоканалі повідомили, коли завершать ремонт і відкриють рух вулицею Фещенка-Чопівського

У водоканалі повідомили, коли завершать ремонт і відкриють рух вулицею Фещенка-Чопівського

  • 10 листопада, 2021 15:13
10 листопада у Житомирі частково перекрили рух вулицею Фещенка-Чопівського в районі Старого бульвару аби провести ремонт каналізаційного колектору.

Як повідомили "Журналу Житомира" в КП "Житомирводоканал", колектор перебуває у зношеному стані. Саме там минулого року виникла масштабна аварія.
 

"Минулого року на ділянці каналізаційного колектора d1000, що пролягає по вул. Фещенка-Чопівського, виникла масштабна аварія, яка призвела до утворення провалля. Під час робіт з ліквідації наслідків аварійної ситуації було здійснено заміну 40 метрів каналізаційних мереж. Станом на сьогодні цей колектор перебуває у зношеному стані – газова корозія практично повністю його знищила. З метою запобігання повторному виникненню аварійних ситуацій, ми поступово замінюємо каналізаційний трубопровід, що пролягає на цій вулиці. Сьогодні ми розпочали роботи по заміні 60 м колектору: від колодязя до вже прокладеної мережі", – повідомили комунальники.


Завершити роботи і відновити рух транспорту по вулиці планують до п'ятниці (12 листопада).

Нагадаємо, на час ремонту тролейбусний маршрут №15 тимчасово не функціонує, а маршрут №15-А курсує до обласної лікарні та зворотному напрямку.



Поділитись

Новини по темі: