28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Технології
  • Стримінговий сервіс Netflix запустив україномовну версію і дублював деякі серіали

Стримінговий сервіс Netflix запустив україномовну версію і дублював деякі серіали

  • 1 жовтня, 2021 16:24
Відеосервіс Netflix запустив локалізовану версію сервісу українською мовою і завів офіційні сторінки в соцмережах для України. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Крім того, фільми і серіали сервісу будуть доступні не тільки з українськими субтитрами, а й з дубляжем українською. Таким чином, українська стала однією з більш ніж 30 мов, якими Netflix доступний у всьому світі, відзначили в компанії.
 

«Майже через шість років після запуску англомовного сервісу в Україні ми раді запропонувати нашим глядачам сервіс повністю українською мовою», — йдеться в повідомленні сервісу.




Як зауважив НВ Бізнес, україномовна версія сервісу доступна у вебверсії. У деяких зареєстрованих користувачів сервісу мова інтерфейсу за замовчуванням не оновилася.

Серед серіалів Netflix, які доступні в українському дубляжі: Академія Амбрелла, костюмований серіал Бріджертони, комедійно-драматичний серіал Сексуальне виховання, історична телевізійна драма Корона, науково-фантастичний мультфільм Мітчелли проти машин, мінісеріал Ферзевий гамбіт та інші.

Також у Netflix з’явилися офіційні сторінки в Facebook, Instagram і YouTube українською. Крім того, користувачам доступний україномовний сервіс підтримки в форматі чату і голосового зв’язку через додаток у період з 15:00 до 23:00.
Теги:
Поділитись

Новини по темі: