19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Ще в одній лікарні на Житомирщині провели реконструкцію приймального відділення. ФОТО

  • 9 вересня, 2021 10:58
У Коростенській лікарні завершені будівельні роботи з реконструкції приймального відділення. Про це повідомив голова Житомирської ОДА.
 

"Коростенська лікарня має велике значення для прилеглих громад, адже обслуговує понад 80 тисяч жителів. Слід зауважити, що необхідні роботи проведено відповідно до брендбуку Міністерство охорони здоров'я України, згідно з яким продумано кожну деталь, що максимально спрощує роботу для наших медиків та забезпечує ефективний розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків та заїзди для швидкої", - сказав Віталій Бунечко.


Зокрема, у відділенні облаштовані оглядові та консультативні, процедурно-перев’язувальні кімнати, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів та лабораторія термінових аналізів. 

Відділення обладнане сучасним медичним обладнанням. 
 

"Для лікарні придбали комп’ютерний томограф, реанімаційне та інше необхідне медобладнання. Без сумніву, поліпшення матеріально-технічної бази лікарень, оснащених новітнім обладнанням, дає змогу значно розширити діапазон та якість послуг для пацієнтів", - додав Бунечко.


Оновлене відділення після отримання необхідних дозвільних документів відчинить двері для пацієнтів.

Нагадаємо, в Житомирській міській лікарні №1 після реконструкції відкрили відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги.









Фото: Віталій Бунечко / Facebook
Поділитись

Новини по темі: