25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Теплокомуненерго місяцями завищувало тарифи: житомирянам провели перерахунки на мільйони гривень

Теплокомуненерго місяцями завищувало тарифи: житомирянам провели перерахунки на мільйони гривень

  • 3 вересня, 2021 16:48
Комунальне підприємство "Житомиртеплокомуненерго" протягом січня-квітня 2021 року необґрунтовано завищувало тарифи на послуги з централізованого опалення. Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Зазначається, що ЖТКЕ завищило тариф за 1 Гкал на 170 грн.
 

"На підставі колективних звернень мешканців міста Житомира протягом січня-травня 2021 року, було проведено позаплановий захід  державного нагляду (контролю) в комунальному підприємстві, яке надає послуги з  централізованого опалення споживачам міста Житомира. Зокрема, позаплановим заходом (перевіркою) державного нагляду встановлено, що за період з січня по квітень 2021 р. при  нарахуванні плати за послугу з централізованого опалення споживачам міста Житомира завищено тариф за 1 Гкал на 170,13 грн", – інформує Держпродспоживслужба.


За результатами перевірки було зобов’язано комунальне підприємство повернути споживачам необґрунтовано нараховану плату шляхом здійснення перерахунків.

За інформацією Держпродспоживслужби, споживачам вже повернули зайво нараховану плату за комунальні послуги.

"Даний перерахунок відображено у квитанціях – повідомленнях споживачів за липень 2021 року", – додали у відомстві.

В цілому протягом опалювального сезону 2020-2021 житомирянам проведено перерахунки за послугу з централізованого опалення на суму 40,23 млн грн. 
Поділитись

Новини по темі: