25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • «Це помста»: ексдиректор департаменту охорони здоров'я Житомирської ОДА заявив, що не брав хабар

«Це помста»: ексдиректор департаменту охорони здоров'я Житомирської ОДА заявив, що не брав хабар

  • 1 вересня, 2021 14:06
1 вересня Корольовський районний суд продовжив розгляд справи колишнього директора департаменту охорони здоров'я Житомирської облдержадміністрації Миколи Суслика, якого звинувачують у хабарництві. 

Про це із зали засідання суду повідомив кореспондент "Суспільного".

За його словами, на початку засідання Миколу Суслика допитали. Своєї вини чиновник не визнає. Каже, що ніяких грошей від керівника Коростенської лікарні він не брав.
 

"Під час останньої зустрічі із Ходаківським (директор Коростенської центральної міської лікарні Микола Ходаківський – ред.) у коридорі він (Ходаківський – ред.) кинув якийсь пакет на вікно і пішов. А мене одразу затримали. Це помста Ходаківського за те, що я ініціював перед ОДА та Коростенським міським головою питання про звільнення Ходаківського", – сказав на суді Микола Суслик.

 

Передісторія


Ввечері 21 січня стало відомо про затримання СБУ директора департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Миколи Суслика.

22 січня стало відомо, що Микола Суслик вимагав "відкат" з коштів, виділених на протидію пандемії COVID-19.

Після затримання голова ОДА Віталій Бунечко заявив, що у нього не було жодних претензій до Миколи Суслика, як до фахівця.

26 січня стало відомо, що Суслик вніс заставу і вийшов із СІЗО.

5 березня директора департаменту охорони здоров'я Житомирської облдержадміністрації Миколу Суслика звільнили із займаної ним посади. 
Поділитись

Новини по темі: