29 березня, 2024
Ми в соцмережах

На півночі Житомирської області ледь не згоріло ціле село

  • 16 серпня, 2021 12:39
На Житомирщині ледь не згоріло село Возничі, що розташоване на півночі області, поблизу кордону з Білоруссю. Про це повідомила Держслужба з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.
 

"14 серпня о 17:08 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від місцевих жителів про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку с. Возничі Коростенського району. На момент пожежі господарів дома не було. По приїзду бійці ДСНС з’ясували, що вогнем повністю охоплено будинок та відбулося розповсюдження вогню на оселю, що розташовувалася поруч", – йдеться у повідомленні.


Існувала загроза поширення полум’я по сухій траві на всі приватні домоволодіння і господарчі споруди цього села та лісове насадження.

Рятувальники основні сили і засоби кинули на запобігання поширенню вогню та місця найбільш інтенсивного горіння. Тим часом лісівники та місцеві жителі села на тракторі оборали місце пожежі аби не допустити подальшого поширення полум’я.

Фото: ДСНС


"Спільними зусиллями рятувальників, місцевої пожежної охорони, працівників лісового господарства та селян, о 18:55 пожежу локалізували та о 20:30 – ліквідувати", – інформує ДСНС.

Вогонь встиг знищити два житлових будинки. Причина пожежі встановлюється фахівцями.
Поділитись

Новини по темі: