26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі розлючений водій побив інспектора, який виписав йому штраф за неправильну парковку

У Житомирі розлючений водій побив інспектора, який виписав йому штраф за неправильну парковку

  • 11 серпня, 2021 8:23
У Житомирі водій легковика побив муніципального інспектора з паркування, бо той виписав йому штраф. Інцидент стався 10 серпня на вулиці Гоголівській, поблизу Житнього ринку.

Як повідомляють в міськраді, порушник – власник автомобіля Audi ТТ чорного кольору, зупинився під знаком «Зупинку заборонено».
 

«Невідомий, як виявилося пізніше, порушник підійшов до мене з претензіями на залишене повідомлення. Розпочав штовхати та пропонував гроші ... Я пояснив, що платежі інспекторами не приймаються. Звучали погрози фізичної розправи», – розповідає інспектор.


«За десять хвилин «ображений» знову з’явився в районі Житнього ринку, біля пішохідного переходу, коли інспектор фіксував інше порушення», – додали в міській раді.

Словесні погрози порушника переросли у штовханину.
 

«Звідки він взявся, не зрозуміло. Очевидно, вийшов з ринку. Я нагнувся зафіксувати відстань від пішохідного переходу до автомобіля-порушника. Відчув удар в шию та вухо», – каже інспектор.


За фактом погроз та спричинення тілесних ушкоджень інспектор з паркування написав заяву до поліції.
 

Передісторія


1 червня на вулицях Житомира розпочали працювати інспектори з паркування. У перший день роботи інспектори виявили 440 порушень. 

Виконавчий комітет міської ради уповноважив інспекторів з паркування розглядати справи про адміністративні порушення.

З 9 червня у Житомирі інспектори почали штрафувати водіїв за порушення ПДР у частині зупинки й стоянки транспортних засобів.

17 червня міська рада затвердила 14 земельних ділянок у Житомирі, де створять платні парковки.
Поділитись

Новини по темі: