26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На одній з вулиць Житомира за 4 мільйони гривень відремонтують тротуар

На одній з вулиць Житомира за 4 мільйони гривень відремонтують тротуар

  • 30 липня, 2021 15:05
Управління капітального будівництва Житомирської міськради провело тендер на капітальний ремонт тротуару по вул. Шевченка.

Очікувана вартість закупівлі становила 3 млн 910 тис. грн. Джерело фінансування - місцевий бюджет, йдеться на порталі Prozorro.

В тендерній документації не вказано, яку саме ділянку тротуару відремонтують, проте зазначено, що роботи мають бути виконані до 31 грудня 2021 року.



Участь у торгах взяло три фірми: ПП "Добробуд-Плюс", з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 779 тис. грн, ТОВ "УК Комфорт-Буд" з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 870 тис. грн та ТОВ "Забудовник" й найдорожчою пропозицією – 3 млн 907 тис грн.

Найдешевшу та найдорожчу пропозицію відхилили. 23 липня УКБ опублікувало повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ "УК Комфорт-Буд".



Переможець тендеру фігурує у декількох кримінальних провадженнях. Зокрема, Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань у 2020 році здійснювалося досудове розслідування у кримінальному провадженні від 14 лютого 2020 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 5, ст. 27, ч. 3 ст. 191 КК України: привласнення, розтрата майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем. 

У справі зазначається, що Управління капітального будівництва Житомирської міської ради залучало підконтрольні йому фірми: ТОВ "УК "Комфорт-Буд" та ТОВ "Полісся Міськбуд", директорами яких є товариші начальника управління. 
Поділитись

Новини по темі: