25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • Президент під час візиту на Житомирщину представив нових керівників Генштабу ЗСУ

Президент під час візиту на Житомирщину представив нових керівників Генштабу ЗСУ

  • 29 липня, 2021 12:34
Президент Володимир Зеленський представив особливому складу Сил спеціальних операцій головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, начальника Генерального Штабу Сергія Шаптала та заступника начальника Генштабу Євгена Мойсюка.

Нових керівників в українській армії глава держави відрекомендував під час участі в заходах з нагоди Дня ССО на Житомирщині, повідомляє Укрінформ.
 

"У вашій присутності я хочу окремо привітати з призначенням і представити вам нових важливих командирів у нашому війську. Це - головнокомандувач ЗСУ генерал-майор Залужний Валерій Федорович, начальник Генерального штабу ЗСУ генерал-майор Шаптала Сергій Олександрович і заступник головнокомандувача ЗСУ Мойсюк Євген Георгієвич", - зазначив Зеленський.


Він нагадав, що відповідні укази про кадрові зміни у керівництві війська вже підписані.
 

"Ви всі чудово знаєте цих людей, знаєте, що це потужні бойові офіцери. Найголовніше - що патріоти України, які мають досвід, відвагу, великий авторитет серед наших військових", - підкреслив Президент.


Водночас Глава держави подякував попередньому керівництву Генштабу і висловив переконання, що новопризначений очільник "буде нарощувати здобутий бойовий досвід, перехід українського війська на стандарти НАТО і разом з Міністерством оборони України створить належні умови для всіх наших українських захисників".

Як повідомляв, 27 липня Володимир Зеленський приизначив головнокомандувачем Збройних сил України Валерія Залужного, попередньо звільнивши з цієї посади Руслана Хомчака. 
Поділитись

Новини по темі: