25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Ремонт вулиці Ріхтера не встигли виконати в обіцяні строки: в мерії назвали причини

Ремонт вулиці Ріхтера не встигли виконати в обіцяні строки: в мерії назвали причини

  • 27 липня, 2021 9:51
Ремонт дорожнього покриття на вулиці Святослава Ріхтера розпочався в середині травня та мав закінчитися за півтора місяця. Проте, станом на 27 липня роботи не виконані і на 50%.

Заступник міського голови Олександр Шевчук в коментарі "Суспільне" розповів, що терміни виконання робіт зірвали підрядні організації та зливи.
 

"Згідно договору, планували закінчити в середині липня, але у зв'язку з тим, що на цій ділянці працювали інші організації, вийшла затримка, – каже Олександр Шевчук. – Паралельно виконувала роботи наша "тепломережа" та інші підрядні організації. А ще зливи пішли – у нас на початку червня два тижні була затримка, тому що погодні умови не давали працювати".

 

Зі слів Олександра Шевчука, зараз ремонтники дійшли від вулиці Шевченка до вулиці Довженка.
 

"Знімають верхній шар, іде заміна колодязя та люків, виставлення решіток. Загальний об'єм робіт по вулиці Святослава Ріхтера – 26 тисяч квадратних метрів включно з ремонтом тротуарів, які складають 20 % від цього об'єму. У процесі буде замінено 150 люків на дорозі, 12 ливневих решіток і близько 170 метрів дорожнього борта. Тобто, у згадані 26 тисяч квадратних метрів входять ще й і ці роботи", – говорить заступник міського голови Житомира.


Він додав, що ця вулиця вже не один рік потребувала капітального ремонту.
 

"Наразі ми вирішили зробити поточний ремонт. Гадаю, років на 7-10 його вистачить. Що стосується робіт, які виконуються зараз, то "Теплокомуненерго" і "Водоканал" працюють за графіком – міняють труби і свої мережі. Найближчим часом вони завершать всі роботи", – сказав Олександр Шевчук.


Ремонтують дорогу за рахунок місцевого бюджету. Загальна вартість робіт складає близько 9,5 мільйонів гривень.
Поділитись

Новини по темі: