28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Поліція розшукує житомирянина, який порозбивав кіоски на проспекті Миру

Поліція розшукує житомирянина, який порозбивав кіоски на проспекті Миру

  • 2 липня, 2021 8:53
Житомирське районне управління поліції встановило особу чоловіка, який пошкодив вітрини трьох кіосків, розташованих на проспекті Миру. Він наразі переховується і його оголосили в розшук.
 

"У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що протиправне діяння вчинив Ходаківський Ярослав Вікторович, 1982 року народження, житель м. Житомира", – інформує поліція.


Оскільки чоловік переховується та не з’являється на виклики слідчого, йому заочно оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Крім того, поліція оголосила хулігана в розшук.

"Шановні громадяни! Якщо у вас є будь-яка інформація про можливе місце перебування Ярослава Ходаківського, просимо повідомити Житомирське районне управління поліції за телефоном (067) 404-91-52 або 102, або безпосередньо звернутися за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17", – закликають правоохоронці.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 23 червня на проспекті Миру очевидці зняли, як чоловік навмисно розбиває дві скляні вітрини в магазині.

Поділитись

Новини по темі: