28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Влада Житомира та області зустрілася з головним тренером ФК «Полісся». ФОТО

Влада Житомира та області зустрілася з головним тренером ФК «Полісся». ФОТО

  • 1 липня, 2021 11:57
Голова ОДА Віталій Бунечко та міський голова Житомира Сергій Сухомлин зустрілися з головним тренером ФК "Полісся" Юрієм Калитвинцевим і перевірили хід підготовки футбольного поля центрального стадіону до нового сезону. 

Про це голова облдержадміністрації повідомив на своїй Facebook-cторінці.
 

"Нещодавно мав нагоду поспілкуватись з новим головним тренером ФК "Полісся" Юрієм Калитвинцевим. Разом з ним та Сергієм Сухомлиним перевірили хід підготовки футбольного поля центрального стадіону "Полісся" до нового спортивного сезону. Сучасне футбольне поле являє собою серйозну інженерну споруду, причому з жорсткими, і вельми, планіметричними допусками. І його підтримання у належному стані – це клопіткий та, до того ж, дороговартісний процес. Футбольне поле охоплює такі елементи, як газон, підстава, дренажна система і допоміжні системи – полив і підігрів. Функціональні ж якості футбольного поля визначаються, в першу чергу, газоном", – написав Бунечко.


Також влада разом з головним тренером клубу провели зустріч з підрядником та визначили проблемні питання й пріоритетні напрямки робіт.

Нагадаємо, Житомирський футбольний клуб "Полісся" в літнє міжсезоння переживає чергову кадрову перебудову. Новим головним тренером "жовто-зелених" став відомий український тренер і в минулому гравець збірної України Юрій Калитвинцев. До тренерського штабу увійшов Геннадій Литовченко.







Фото: Facebook / Віталій Бунечко
Поділитись

Новини по темі: