25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На Житомирщині дівчинка втекла від п'яної матері: вдома у родини виявили жахливий безлад. ФОТО

На Житомирщині дівчинка втекла від п'яної матері: вдома у родини виявили жахливий безлад. ФОТО

  • 29 червня, 2021 15:04
У місті Новоград-Волинський поліцейські вночі шукали 7-річну дівчинку. Про зникнення дитини після півночі до поліції повідомила її мати. Дівчинку поліцейські розшукали на світанку у чужій родині. Як з'ясувалось, вдома вона проживати не може через антисанітарію. Нині дитиною опікуються соціальні служби.
 

"28 червня близько 1:00 до Новоград-Волинського райвідділу поліції звернулась 27-річна жителька міста із повідомленням про зникнення її 7-річної дочки. Поліцейські з’ясували, що жінка востаннє бачила дитину ще близько 16:00, перед тим як лягла спати, будучи нетверезою. Коли й куди пішла дочка, вона не знала", – повідомляє поліція Житомирщини.


Поліцейські відділу почали негайні розшуки, у тому числі перевіряючи закинуті будівлі, зарості та водойми. Також слідчо-оперативна група вирушила за місцем проживання дитини. Утім, господиня не одразу впустила їх до помешкання, повідомивши, що не може відчинити двері. Коли все ж вдалося зайти досередини, стала зрозуміла причина такої поведінки: у кімнатах панував безлад та антисанітарія. Умов для нормального проживання дитини мати не створила.





Близько 5 годин ранку дівчинку розшукали в одній з родин на сусідній вулиці. 
 

"Вона залишилася ночувати у подружки, причому дорослі члени родини не помітили, що у них знаходиться чужа дитина. Лише під час відвідин поліцейських знайшли гостю, яка спала разом з іншими дітьми", – розповіли правоохоронці.


Дівчинку тимчасово помістили до лікувального закладу для обстеження. Нині нею опікуються соціальні служби та вирішують питання щодо позбавлення матері батьківських прав. 

Відомо, що раніше родина не потрапляла у поле зору поліції та на обліку соцслужб не перебуває. Поліцейські склали відносно жінки матеріали про адміністративні правопорушення.



Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: