26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» підписав першого літнього новачка – відомого вихованця житомирського футболу

ФК «Полісся» підписав першого літнього новачка – відомого вихованця житомирського футболу

  • 18 червня, 2021 15:17
Першим літнім новачком ФК "Полісся" став вихованець житомирського футболу Андрій Сахневич. За інформацією пресслужби клубу, контракт 32-річного захисника розрахований на 2 роки.
 

"Я щасливий повернутись до рідного міста. Впевнений, що Житомир заслуговує на великі перемоги. Сповнений мотивації допомогти "Поліссю" поборотись за найвищі місця. Це моє рідне місто, мій рідний стадіон, емоції мене переповнюють - із нетерпінням чекаю коли закінчиться відпустка, щоб на футбольному полі приносити користь команді", – прокоментував своє повернення до Житомира сам гравець.




Останнім клубом Андрія Сахневича був латвійський "Вентспілс". До того грав за ковалівський "Колос", "Гірник-Спорт", російський "Камаз", запорізький "Металург", "Олександрію" та столичне "Динамо".

Виступав за юнацькі збірні України до 17 і до 19 років, а також за молодіжну збірну до 21 року.

В клубі також повідомили, що наразі активно працюють над тим, щоб повернути до рідного міста житомирян, які успішно виступають в Україні та закордоном.

Разом з тим, футбольний клуб "Полісся" припинив співпрацю з трьома гравцями. Розташування “жовто-зелених” покинули, Ярослав Галенко, Володимир Маханьков та Марк Медведєв.

Нагадаємо, житомирський ФК "Полісся" очолив відомий український тренер і в минулому гравець збірної України Юрій Калитвинцев. До тренерського штабу увійшов Геннадій Литовченко.
Поділитись

Новини по темі: