9 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Загадкове вбивство чоловіка на Житомирщині: поруч з тілом не виявили сліди бійки та боротьби

Загадкове вбивство чоловіка на Житомирщині: поруч з тілом не виявили сліди бійки та боротьби

  • 18 червня, 2021 11:46
У Житомирській області правоохоронці шукають убивцю 28-річного селянина. Як повідомлялося, чоловіка знайшли мертвим на березі річки усього побитого та з потрощеною головою

Проте на місці не виявили жодних слідів бійки чи боротьби, передають "Надзвичайні новини". 

Тіло чоловіка у селі Ліщин виявив рибалка, який приїхав на ранковий кльов. За 20 метрів від водного плеса посеред старого згарища він помітив молодого чоловіка з розбитою головою, який не подавав жодних ознак життя.

У загиблому місцеві упізнали 28-річного Юрія. На тілі були видні синці, забої, крововиливи, розсічення голови. Пізніше, коли вже був результат судово-медичної експертизи, стало відомо про переломи й численні ушкодження внутрішніх органів.

Відомо, що Юрій гостював у матері, а надвечір пішов гуляти. Близько 03:00 односелець бачив його у місцевому барі. Той був у веселому настрої і напідпитку, проте в жодні конфлікти не вступав.

Тіло чоловіка знайшли неподалік місцевого клубу, але версія про п’яні сільські розбірки тріщить по швах. Дехто припустив, що загиблий міг стати жертвою ДТП. Рідні загиблого переконані: Юрія вбили в іншому місці, а потім перенесли чи навіть привезли на берег річки - живим чи вже мертвим.
 
Поділитись

Новини по темі: