19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Урбаністичний фестиваль «Майстерня міста» вшосте відбудеться у Житомирі

Урбаністичний фестиваль «Майстерня міста» вшосте відбудеться у Житомирі

  • 10 червня, 2021 10:09
У Житомирі 24 червня розпочнеться урбаністично-культурний фестиваль "Майстерня міста". Фестиваль відбудеться у місті вшосте, він триватиме 3 дні, до 26 червня. 

Про це повідомляється в проєкті рішення виконкому, опублікованому на сайті міської ради.

"Провести 24-26 червня 2021 року захід "Майстерня міста Житомир 2021: ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ 6.0" в Житомирській міській територіальній громаді та затвердити план проведення заходу згідно з додатком", – йдеться у документі.

Цьогоріч головна локація фестиваля буде знаходитись на Замоковому майдані. Заходи також заплановані на вул. Михайлівській, в сквері на вул. Лятошинського та біля водонапірної вежі.

Програма фестивалю









Нагадаємо, "Майстерня міста" вперше була проведена у Житомирі у вересні 2016 року. Це платформа, на якій громадськість може поділитися власним баченням розвитку міста. 

В Житомирі захід проводиться у рамках реалізації проекту "Інтегрований розвиток міст в Україні", що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Житомирською міською радою та фінансується урядами Німеччини і Швейцарської Конфедерації.
Поділитись

Новини по темі: