25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Вночі на Житомирщині розстріляли будинок: загинув чоловік, його дружина в реанімації. ФОТО

Вночі на Житомирщині розстріляли будинок: загинув чоловік, його дружина в реанімації. ФОТО

  • 8 червня, 2021 10:26
  • 1
У Житомирській області невідомий розстріляв приватний будинок, в якому спало подружжя. У результаті отриманих поранень на місці події загинув чоловік. Дружину у тяжкому стані доставили до лікарні. Нападник з місця події втік.
 
Як повідомили "Журналу Житомира" в ГУ Нацполіції Житомирської області, події розгортались вночі 8 червня в селі Грубське Коростишівської громади.
 

"Попередньо встановлено, що 8 червня, близько 00:25, невідомий зовні через вікно стріляв у кімнату приватного будинку. На той момент там знаходилось подружжя, яке відпочивало. Від отриманих травм загинув чоловік, 1974 року народження. Його дружина, 1982 року народження, отримала вогнепальні поранення та без свідомості доставлена до реанімаційного відділення лікарні", – інформує поліція.


Під час події в іншій кімнаті будинку також знаходилась 12-річна донька подружжя. Дитина поранень не отримала.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи поліції, експертно-криміналістична лабораторія МВС, кінологи та інші підрозділи поліції. 

"Тривають заходи з встановлення причетних та інших обставин. Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України", – додали в ГУНП.





Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Вова Кучер
8 червня, 2021 15:04:35

Никого,не смущает,что сзади мини-плантарь ростет? Думаю,причиной могло стать,что-то подобное .