19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області слідчий і «опер» поліції погоріли на хабарі в $2000. ФОТО

У Житомирській області слідчий і «опер» поліції погоріли на хабарі в $2000. ФОТО

  • 4 червня, 2021 17:20
У Житомирській області ДБР викрила на хабарі двох правоохоронців: за 2000 доларів США вони пообіцяли не притягувати жінку до кримінальної відповідальності за збут наркотиків. Про це 4 червня повідомила Житомирська обласна прокуратура.
 

"За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, Державним бюро розслідувань, розташованого в м. Хмельницькому, викрито слідчого та оперативного працівника одного з райвідділів поліції області під час одержання неправомірної вигоди на загальну суму 2000 доларів США. Зокрема, їх затримали вдень, у робочий час, близько 11.00 год, у домоволодінні місцевої жительки, де вони одержали другу частину неправомірної вигоди на суму 1500 доларів США. Першу частину - 500 доларів США - у середині травня одержав оперативний працівник особисто", – йдеться у повідомленні.


За інформацією прокуратури, на таку суму слідчий та оперуповноважений оцінили свої "послуги", а саме - не притягувати до кримінальної відповідальності місцеву жительку за збут наркотичних засобів.

Наразі обох правоохоронців затримано, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру, обрання запобіжних заходів та відсторонення від посад.

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України проводить Другий слідчий відділ (з дислокацією у м. Житомирі) територіального управління Державного бюро розслідувань.





Фото: прокуратура
Поділитись

Новини по темі: