28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі жінка загубила в парку 2-річного сина: допомогли небайдужі містяни

У Житомирі жінка загубила в парку 2-річного сина: допомогли небайдужі містяни

  • 24 травня, 2021 13:59
Протягом тижня у Житомирській області поліція розшукала та повернула додому 10 дітей, які загубилися або втікали з дому. Один із таких випадків стався в житомирському парку, де жінка загубила свого 2-річного сина.
 

«На лінію «102» зателефонувала налякана житомирянка. Жінка повідомила, що гуляла зі своїм 2-річним сином у міському парку і навіть не зрозуміла, в який момент дитина загубилась. Шукаючи хлопчика, мама дізналась від перехожих, що хтось нібито вів за руку схожу за описом дитину», – інформує ГУ Нацполіції в Житомирській області. 


На тривожне повідомлення зреагували поліцейські Житомирського райуправління. Проте, на щастя, ситуація вирішилась швидко і благополучно. 

«На одній з паркових алей люди помітили заплаканого малюка без нагляду, взяли за руку і пішли з ним шукати його маму. Уже за чверть години вони зустрілись», – розповіли правоохоронці.

Поліція закликає дорослих, які мають на вихованні неповнолітніх дітей, уважніше ставитися до своїх батьківських обов’язків. 

«Не залишайте дітлахів без нагляду, потурбуйтеся про наявність постійного телефонного зв’язку з ними, цікавтеся колом друзів та інтересів ваших чад», – говорять поліцейські.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в одному з торговельно-розважальних комплексів Житомира загубився 9-річний хлопчик.
Поділитись

Новини по темі: