24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліцейські затримали злочинця, який скоював крадіжки в житомирських магазинах

Поліцейські затримали злочинця, який скоював крадіжки в житомирських магазинах

  • 13 травня, 2021 11:31
Поліцейські викрили і затримали житомирянина, що скоював крадіжки грошей і мобільних телефонів у закладах торгівлі. Про це "Журналу Житомира" повідомила поліція Житомирської області.

"До поліції звернулася продавчиня одного з продуктових магазинів м. Житомира, яка повідомила про крадіжку грошей", – зазначають правоохоронці.

68-річна продавчиня розповіла поліцейським, що того дня всього на кілька хвилин виходила з магазину і залишала двері незачиненими. Коли ж повернулася на робоче місце, виявила зникнення з каси грошей – близько 2 тисяч гривень. 

Правоохоронці встановили, що до скоєння вказаного діяння може бути причетним 23-річний містянин. Окрім цього, поліцейські з’ясували причетність чоловіка до скоєння ще двох подібних крадіжок в інших закладах торгівлі.
 

"Оперативники провели низку розшукових заходів, опитали можливих свідків та встановили причетність до крадіжки 23-річного місцевого жителя. Того дня він помітив відсутність продавчині та вирішив скористатись відчиненими дверима. Кількох хвилин було досить, аби безперешкодно забрати з каси наявні гроші. Також поліцейські встановили причетність молодика до скоєння ще двох подібних крадіжок у торгівельних закладах міста: залишені на прилавках без нагляду мобільні телефони продавчинь швидко опинились у руках підозрюваного", – інформує поліція.


Встановлено, що чоловік вже раніше був судимий за скоєння майнових злочинів. Наразі за вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування. 
Поділитись

Новини по темі: