19 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі замалювали сотню написів з рекламою наркотиків

  • 12 травня, 2021 8:58
  • 1
 У Житомирі поліція та муніципальна інспекція зайнялися ліквідацією написів з наркорекламою на будівлях та парканах. Загалом вже замалювали близько 100 написів – посилань на сайти або ж канали з продажу наркотиків.

Речниця Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко розповіла "Суспільному", що правоохоронці постійно моніторять ситуацію і намагаються відразу замальовувати наркорекламу.
 

"На даний час ми маємо не тільки по Житомиру, а й по інших містах області написи, які пропагують вживання наркотичних засобів. Це адреси телеграм-каналів, або інтернет-сайтів, які займаються розповсюдженням наркотичних засобів. В даному випадку ми промоніторили ситуацію по обласному центру і на першому етапі встановили близько сотні адрес, за якими розміщені такі написи. Станом на сьогоднішній день (12 травня – ред.) ми всі їх замалювали. Але, зважаючи на те, що житомиряни постійно нам повідомляють про такі написи, ми намагаємося швидко реагувати і хоча б таким чином їх знищувати", – сказала речниця Нацполіції.


Поліцейські закликають житомирян повідомляти про наявні у публічному місці написи з адресою сайту чи віртуального каналу з продажу наркотиків. Залишити свою інформацію можна по телефону, відправити на електронну пошту або написати в соцмережах поліції.



Фото: Суспільне
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Іван Комаровський
12 травня, 2021 11:40:21

Замальовувати легше, але потрібно змивати.