20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області на «гарячому» спіймали банду домушників. ФОТО

У Житомирській області на «гарячому» спіймали банду домушників. ФОТО

  • 6 травня, 2021 10:50
Поблизу міста Малин Житомирської області 6 травня оперативники кримінальної поліції та спецпризначенці затримали злочинців відразу після вчинення ними чергової крадіжки з приватного будинку.

За інформацією поліції, під час огляду автомобіля, на якому пересувались підозрювані, поліцейські виявили ноутбук, мобільні телефони, наручні годинники, парфуми, гроші, дві пневматичні гвинтівки та інші речі, що належать власникам оселі.



До складу групи входили троє жителів м. Малина, віком від 21 до 28 років. Найстарший і був організатором злочинної діяльності.
 

"Під час проведення комплексу заходів із викриття групи поліцейські зафіксували причетність молодиків до 5 фактів протиправних дій, учинених у період січня-лютого 2021. Водночас нині перевіряється їх причетність ще до стількох же крадіжок", - прокоментував т.в.о начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор.


Слідчі провели до десятка обшуків за місцями проживання та тимчасового перебування членів групи і вилучили докази їх причетності до низки протиправних діянь, у тому числі викрадені предмети.

28-річного організатора та найбільш активного його поплічника затримано. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.





Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: