28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • У житомирському «Поліссі» криза: команда 9-й матч поспіль без перемог

У житомирському «Поліссі» криза: команда 9-й матч поспіль без перемог

  • 19 квітня, 2021 16:51
Житомирське "Полісся" затягнуло свою безвиграшну серію у Першій лізі, яка з 20 листопада триває вісім матчів: три нічиї та п’ять поразок. При цьому підопічні Сергія Шищенка, який дивився цей матч через дискваліфікацію з трибун, більше одного гола за матч не забивають.

Винятком не став матч 22 туру в якому житомиряни приймали ФК "Альянс" з Липової Долини.

Як повідомляє Sport Arena, господарі забили першими: Андрущенко на фланзі накрутив двох, навісив, захисники невдало винесли м’яч, і Ковальов другим дотиком увігнав м’яч у дальній кут – 1:0. 
 

Правда, гості відігралися, а незабаром і вийшли вперед дуже швидко. Влад Шарай заробив штрафний біля лівої бокової лінії, Ярошенко навісив і Піднебенной ударом головою відправив м’яч повз Маханькова. 1:1. А через декілька хвилин Влад Шарай забив сам. Пікуль швидко розіграв стандарт, відправивши мало не від свого штрафного в прорив Шарая, який другим дотиком несподівано пробив повз Маханькова. 1:2.

У другому таймі команди мали свої моменти. Скажімо, Грицук міг зрівняти рахунок на 77-й хвилині, але після прямого удару з кутового м’яч від поперечини вилетів в поле. 

У підсумку, "Полісся" у 9 матчі поспіль не здобуває перемогу. З 22 очками в активі житомиряни займають 11 місце в таблиці.

Поділитись

Новини по темі: