23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

За утримання доріг Житомирщини приватна компанія отримає 2,7 млрд грн

  • 19 квітня, 2021 12:31
Служба автомобільних доріг у Житомирській області уклала три угоди з ПП «Автомагістраль», на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення протяжністю 1627 км. 

Загальна вартість підписаних договорів - 2,7 млрд грн, передає видання Житомир інфо.

За умовами укладених договорів, термін надання послуг - до 31 грудня 2023. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Як зазначається на ресурсі ProZorro, закупівля складалася з трьох лотів:
 
  • лот 1 – експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 420 км, очікувана вартість закупівлі становила 806 млн грн;
  • лот 2 - експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 968 км, очікувана вартість закупівлі - 1,3 млрд грн;
  • лот 3 - експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 240 км, очікувана вартість закупівлі становила 1,2 млрд грн.

У технічному завданні, що додається до документації, зазначений перелік послуг, які має надати ПП «Автомагістраль», в тому числі – прибирання сміття на узбіччях, в смузі відводу, на укосах та розділювальній смузі, укріплення узбіч сумішшю щебеню і асфальтогрануляту при товщині шару 10 см, ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття з розламування старого покриття, зрізання напливів асфальтобетонного покриття, заміна дорожніх знаків, розкидання снігових валів, ремонт пошкодженої штукатурки мостів та труб, вирізання кущів, скошування трави та інше.
Поділитись

Новини по темі: