20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомирянин, який влаштував гонитву з поліцією і підірвав гранату, спокійно розгулює містом

Житомирянин, який влаштував гонитву з поліцією і підірвав гранату, спокійно розгулює містом

  • 7 квітня, 2021 16:12
35-річний підприємець, який втікав від поліції і підірвався на гранаті, зараз спокійно розгулює по Житомиру. За інформацією видання Житомир інфо, чоловік до того ж має позитивний тест на коронавірус.

У поліції Житомирській області розповіли, що слідчі подали до суду клопотання про обрання чоловікові запобіжного заходу, але поки рішення немає.
 

«Слідчі подали клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під варто. Прокуратура клопотання підтримала, але ще рішення судом не винесене, а лише суд може обирати міру запобіжного заходу», – розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.


Також у поліції зазначили, якщо в чоловіка дійсно підтверджений коронавірус, то на нього можуть скласти протокол за порушення правил карантину.
 

Передісторія


В ніч на 22 березня на Богунії нетверезий водій, погрожуючи поліцейським гранатою, сам підірвався на вибуховому пристрої.

Згодом стало відомо, що гранаті підірвався 35-річний підприємець. Йому повідомили про підозру у незаконному носінні, придбанні, зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу, умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень та у посяганні на життя працівників правоохоронного органу (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 345, ст. 348 КК України).
Поділитись

Новини по темі: